zondag 20 december 2009

BIJNA ....

OOhhh is het al 2010 ??? Hier is het altijd een MAD house aan het einde van het jaar... Buiten alle kerst drukte is onze zoon ook nog jarig op 29 december !! Yep hoe kies je het uit hihihi. Maar goed had jullie nog de foto's beloofd van de kerst gift die ik voor de collega's had gefreubelt dus bij deze :



Hmmm krijg ze niet netjes op een rij. Nou ja het gaat om het beeld zullen we maar zeggen. De blokjes choco zijn van de Lidl en hier maak je overheerlijke warme chocomelk mee en dat kunnen we goed gebruiken met de kou buiten hihihi.

Peet

maandag 14 december 2009

Kerstslaap

I.p.v. een winterslaap heb ik het altijd "zwaar" rond deze tijd pppff.
Wil gewoon een vers jaar en niet al die "dingen".
Ben nu druk met maken van kerstkadootjes voor de collega's leek me leuk i.p.v. een kerstkaart maar heb ik me ff in het werk vergist.. Zodra ze klaar zijn een foto !

Peet

dinsdag 8 december 2009

Zoals beloofd...

Eindelijk de template voor het vogelhuisje :

Hier het JPG bestand om te printen :




En hier een GSD bestand voor de Silhouette:

vogelhuisje-silhouette.jpg.dxf

Deze heb ik zelf nog niet geprobeerd want ff geen tijd... Dus laat me ff weten wat ie doet ;-))

Oh en by the weg ik ben er nog niet helemaal achter hoe ik een berichtje kan achter laten bij jullie dus moet ik ff induiken hoor !!

Succes,

Peet

maandag 7 december 2009

Wat een gedoe..

O.K. zoals ik al melde mijn pc was leeg ... Nu alles weer geinstalleerd maar dus ook alle afbeeldingen kwijt. We zijn bijna weer op de rit dus hoop morgen eindelijk de template voor het vogelhuisje te posten... Ben ook al mijn fonts kwijt dus hebbie er nog een paar die je kan mailen naar een fontloze scrapper laat het me weten !!

Peet

donderdag 3 december 2009

Was even weg... Had een virus binnengeslopen op de flap. Waarna manlief alle schijven en meer compleet heeft gewist. Ja we worden er zoo blij van MANNEN ...
Dus binnen kort weer nieuws maar eerst even ALLES opnieuw instaleren, opsnorren her en der en meer.

Liefs,

Petra