zondag 17 januari 2010

Zondag dus video....

Hmmm begint erop te lijken dat zondag videodag is ... Raak er niet aan gewend hoor want inspiratie is een raar ding hihihi.

Maar deze wilde ik jullie niet onthouden ben deze tegen gekomen on-line en volgens mij was het Heidi Swapp die het deed. En kan me vergissen maar volgens mij staat net zoiets ook bij Tattered Angels ergens on-line.

Maar any hoot vond deze zo leuk snel en makkelijk dat ik er toch maar ff een filmpje voor ons kaaskopjes van heb gemaakt. Zo snel en simpel en een hoog "dat ik dat zelf niet bedacht heb gehalte"Zal de kaarten morgen ook even apart fotograferen en posten.


XOXO

Peet

4 opmerkingen:

 1. leuk om weer te zien wat je met je glimmermist en sheets kan doen, je kent me heb het allemaal maar gebruik het (bijna) niet. Nu ik dit weer zie brengt het me wel weer op ideetjes. Dank dus Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben het helemaal met Ann eens, afgelopen week toevallig de sheets gepakt en weer weg gelegd dus dank, heel leuk dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yep en zooo simpel wel echt glad papier gebruiken hoor anders werkt het niet zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze techniek kon ik nog niet, dus bedankt voor de duidelijke uitleg. Van mij mag het wel elke zondag filmzondag zijn hoor, haha.

  BeantwoordenVerwijderen